News RSSSåhär skyddar du dina barn mot solen på resan.

Ska du ut och resa och känner dig osäker på hur du ska skydda dem mot solen? Du är inte ensam. Vi är många som är medvetna om riskerna med solens strålar och dess konsekvenser i form av svidande solbränd hud som i sin tur kan leda till både åldrande av huden och i värsta fall hudcancer. Men hur gör man? Hur får man barnen att vilja ha solskydd? Det enklaste vore såklart att hålla sig inomhus, men hur roligt är det? Man vill kunna vara ute och njuta samtidigt som man känner sig trygg med att man är skyddad på rätt sätt. "Jag har jagat mina barn med solskyddskrämer så många gånger, och alltid oroat mig för att skyddet...

Continue readingLagret är påfyllt!

Efter sommarens stora succé är lagret äntligen påfyllt igen. Vi har fyllt på med tunna och luftiga uv-kläder för barn och våra smarta uv-filtar. Nu kan du hitta din favorit i rätt storlek igen. De smarta uv-filtarna med tryckknappar finns i svart, vit, rosa, blå samt grå och dessa kan enkelt fästas som ett solskyddstak på vagnen, runt sig när man ammar eller på bärselen, perfekta att skydda sin bebis mot solens farliga strålar med utan att barnet blir för varmt. För att fira att lagret återigen är påfyllt erbjuder vi 20% på hela sortimentet om du anger koden kalani20 i kassan.

Continue readingNu finns våra härliga UV-kläder för vuxna och barn på Apoteket.se

Äntligen, Kalani säljs på apoteket.se! Vi är så stolta och glada över att våra produkter och hela produktionskedjan gått igenom apotekets kvalitetsgranskning och nu säljs på apoteket.se. De säljer såväl UV-kläder för vuxna som för barn samt våra smarta UV-filtar med tryckknappar. 

Continue readingUV-kläder för vuxna, ungdomar och barn

UV-kläder från Kalani är gjorda för vardagen och är framtagna i samråd med såväl hudläkare som designer. Detta för att ta fram UV-plagg som skyddar optimalt och även är stilfulla och sköna. Läs mer för att ta reda på vilka problem i vardagen våra plagg löser..

Continue reading