Nu finns våra härliga UV-kläder för vuxna och barn på Apoteket.se

Nu finns våra härliga UV-kläder för vuxna och barn på Apoteket.se

Äntligen, Kalani säljs på apoteket.se! Vi är så stolta och glada över att våra produkter och hela produktionskedjan gått igenom Apotekets kvalitetsgranskning och nu säljs på apoteket.se. De säljer såväl UV-kläder för vuxna som för barn samt våra smarta UV-filtar med tryckknappar. 

Såhär skriver apoteket själva på https://www.apoteket.se/tema/kvalitetskontrollen/ om sin kvalitetskontroll: Vi på Apoteket ställer mycket höga krav på de produkter vi säljer. (Orimligt höga, tycker vissa leverantörer!) Det gör vi av en enda anledning: För att du ska kunna känna dig trygg med det du handlar hos oss. Du ska kunna vara säker på att de produkter du handlar är av bästa möjliga kvalitet, inte påverkar miljön mer än nödvändigt och är producerade på ett etiskt försvarbart sätt. De kriterierna har alltid varit grundläggande för oss, och vår ambition är att vara ett ledande företag inom hållbar utveckling.

Du kan också hitta våra tunna, luftiga och sköna solskyddskläder och filtar på NK Lek & Baby, Babyland, Bonti, Bamba och självklart på kalani.se

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.